Новость
Кам'янка - ще одна точка на карті шкільного самбо
Дата публикации: 24.01.2018


Для залучення учнів до здорового способу життя та впровадження нових методик фізичного виховання дітей у шкільних закладах було розроблено та втілюється в життя всеукраїнський проект “САМБО в кожний навчальний заклад”.



Відтепер до цього проекту приєдналася Кам’янська загальноосвітня школа I-III ступеню Каховської районної ради Херсонської області. За ініціативи молодого вчителя фізкультури Олени Шаніної 17 січня у приміщенні Кам’янського навчально-виховного комплексу школи відбувся семінар-практикум для вчителів фізичного виховання району.



Для презентації основних аспектів модернізації освіти та втілення проекту участь у семінарі взяли науковець ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Галина Коломоєць і її колега з Херсона Сергій Моєсєєв. Практичну частину провели спортсмени й головний тренер Рєнат Мірзалієв відокремленого підрозділу «Херсонська обласна федерація самбо НФСУ» під керівництвом Володимира Шадріна.



Учасникам заходу були показані основні елементи боротьби самбо, правильність групування при падінні, елементи самооборони, які увійшли до шкільної програми. Спортсмени не тільки демонстрували, а й відпрацьовували прийоми разом з вчителями фізичного виховання. Всі учасники семінару-практику отримали сертифікати.

Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>