Новость
Тоноян і Бурчак - чемпіони Всеукраїнських ігор єдиноборств
Дата публикации: 17.12.2015
У середу, 16 грудня, у київському Палаці спорту пройшли Всеукраїнські ігри єдиноборств, у програмі яких були два титульні поєдинки - зі спортивного й бойового самбо. Початку сутичок очікували повні трибуни столичної арени.



До відповідального старту за кулісами готувалися і спортсмени, і судді, і керівники. 





Першими титул найсильнішого розіграли представники спортивного самбо. У надважкій ваговій категорії (понад 100 кг) зійшлися кияни Размік Тоноян і Олександр Титаренко. Вони витратили всі п'ять хвилин, передбачених регламентом для поєдинку. За балами гору взяв фаворит зустрічі - Тоноян (на фото - у червоному), який цього року здобув дві нагороди престижних міжнародних форумів: "бронзу" чемпіонату Європи і І Європейських олімпійських ігор.

 

А потім на килим вийшли "бойові" самбісти - Вадим Бурчак, який представляє Рівненщину, і Олексій Заєць із Києва.



І тут гору взяв той, хто в нинішньому сезоні зібрав більше міжнародних нагород. Бурчак здобув "бронзу" у категорії до 74 кілограмів і на світовому, і на континентальному чемпіонаті, тоді як Заєць відзначився "бронзою" у вазі до 68 кг на європейській арені. Хоча Вадиму (на фото - в червоному) ця перемога далася не так просто: Олексій теж показав свій характер, до фінальної сирени намагаючись ліквідувати відставання в балах.



Вітаємо учасників спортивного свята, в якому виступили спортсмени 13-ти видів єдиноборств!

Поделиться:
18.12.2015 04:47:40 зритель
Без легкой помощи судьи бег бурчака по ковру был бы еше быстрей
18.12.2015 09:58:40 Самбист
Без легкой помощи судьи Заец живой и это хорошо
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>