Новость
Нові висоти самбо у Вишгородському районі
Дата публикации: 25.08.2020


Представники НФСУ зустрілися з головою Вишгородської районної ради Ростиславом Кириченком. У цьому регіоні Київщини, як мовиться, самбо знайшло себе, зокрема й у реалізації у місцевих школах проекту "Самбо - в кожний навчальний заклад". 

- Ми дуже раді, коли керівники на місцях ідуть назустріч у питаннях розвитку спорту, сприяють зростанню здорового і фізично активного покоління. Ростислав Кириченко - саме із таких. Завдяки Ростиславу Миколайовичу в районі йде справжня робота на нашій "ниві", - каже президент Національної федерації самбо України Вадим Рогач. - Наприклад, за його сприяння для самбістів СК "Спартанець" було надано і відремонтовано приміщення для тренувань. А в Лютежі в загальноосвітній школі № 1 у повному обсязі працює наша шкільна програма, і, до речі, у цьому ж навчальному закладі діє ще й секція "Спартанця". Відчувається, що Ростислав Миколайович переймається нашою справою і не просто готовий сприяти втіленню будь-яких проектів, пов'язаних із фізкультурою і спортом, а вважає це вкрай необхідним. Ми домовилися разом діяти в цьому напрямку.

Головне - що владі є з ким співпрацювати! Мовиться про таких відданих справі самбо людей, як засновники і тренери спортивного клубу "Спартанець" - В'ячеслав Кучерявий і Борис Редько. Саме вони організували всю роботу з самбо у Вишгородському районі, а ще неодноразово допомагали в проведенні заходів всеукраїнського рівня - суддівських семінарів, виступів на День Незалежності, зборів. Вони вміють знаходити спільну мову з керівництвом місцевих міст і сел.

У планах - відкрити ще декілька борцівських залів самбо у Вишгороді, Новопетрівцях, Димері, а також провести низку змагань серед борців різних вікових категорій, насамперед - серед дітей і юнацтва. Звичайно, на порядку денному - подальший розвиток проекту "Самбо - в кожний навчальний заклад" у школах Вишгородського району.



 
Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>