Новость
Останні репетиції перед дійством у Сумах
Дата публикации: 19.01.2020


23 і 24 січня в Сумах розіграють медалі молодіжного чемпіонату України зі спортивного й бойового самбо. Останні репетиції юні спортсмени провели на змаганнях у своїх регіонах. На вихідних, наприклад, майже 250 учасників боролися на відкритому чемпіонаті Києва (до 18 і до 20 років). 

- Цей турнір гостинно прийняв спортивний зал школи № 269, що в Голосіївському районі Києва, - каже віце-президент Національної федерації самбо України і президент Київської міської федерації Юрій Скрипаль. - Гадаю, що ці змагання визначили спортсменів, котрі гідно представлять столицю в Сумах, де відбудеться відбір на чемпіонат Європи до складу юнацької і юніорської збірних. Окрім власне сутичок на килимі відбулося і плідне спілкування із представниками Голосіївського району. Ми обговорили перспективи розвитку самбо і плануємо закріпити домовленості в меморандумі про співпрацю.  


Зліва направо: директор ДЮСШ Голосіївського району столиці Олександр МУЗИКА, голова Голосіївської райдержадміністрації Сергій САДОВИЙ, віце-президент НФСУ і президент Київської міської федерації самбо Юрій СКРИПАЛЬ, народний депутат України Олександр ЮРЧЕНКО, старший тренер молодіжної збірної України Вадим СКРИПАЛЬ. 


Призери відкритого чемпіонату Києва.

А ми нагадаємо, що у Сумах 22-го - день приїзду, 23-го - змагаються юнаки і дівчата, 24-го - юніори і юніорки.

Поделиться:
Оставить комментарий
Имя
Текст сообщения
Капча
=>